Jessica and her verbal dyspraxia

Samenwerkingen

Wij gingen in gesprek met Jessica Huttinga. Een 23-jarige studente Allround Hospitality medewerker die dol is op haar twee katten en door het leven gaat met een taalontwikkelingsstoornis: TOS. Maar of zij dit als een (arbeids)uitdaging ziet? Geen sprake van!

De gehele maand februari 2024 staat in het teken van neurodivergente mensen die hun voordelen juist inzetten. Vandaag Jessica Huttiga. Zij is niet alleen heel open over haar verbale Dyspraxie, het is haar missie om mensen hierover te informeren via instagram, website, blog en lezingen.
Zo ongelofelijk krachtig!

šŸ“£ Op Wereld #TOS-dag wordt er aandacht gevraagd voor taalontwikkelingsstoornissen (TOS). Communicatieve participatie, meedoen in het dagelijks leven, is voor mensen met TOS vaak uitdagend. Eline Alons van HU Lectoraat Logopedie doet samen met kinderen met TOS onderzoek naar het meten van hun communicatieve participatie. "Door de #kinderen te...

aug 22

Vriendin

Wat doe je als je een spraakstoornis hebt? Als mensen je niet verstaan en zelfs denken dat je dom bent? Jessica kiest ervoor om tekst en uitleg te geven. Om te blijven uitleggen wat een taalontwikkelingsstoornis (TOS) is zodat er meer begrip komt. Jessica spreekt ondanks haar uitdaging veel en graag en dat doet ze goed! Haar social media-kanalen...

We are starting a new series on our website of adult apraxia stories. We are so honored to feature Jessica. If you are interested in being featured on our website and telling your story please message us!

Ik wil jullie laten meenemen in wat er nog meer achter zit, dan alleen het woordje TOS. Daar zit nog veel meer achter dan dat je denkt. Middels een video die ik deel op mijn sociale media: Facebook Jessica and her verbal dyspraxia en Instagram jessica huttinga laat ik jullie het een en ander erover zien.

Nog even nagenieten van de Dag van de Leerkracht gisteren. We ontvingen een paar leuke video's met complimenten!