Jessica and her verbal Dyspraxia

12+

Hieronder vindt je spelletjes/oefeningen voor de fijne motoriek wat je met je kind van 12+ jaar kunt gaan doen. Als je op de afbeelding klikt, daar heb ik een link in gedaan. Dan kom je gelijk naar de website waar ze het product verkopen. Daar staat nog meer informatie en kun je het eventueel gelijk gaan bestellen.

Het is natuurlijk niet gegarandeerd dat dit ook echt je kind gaat helpen. Het is per kind verschillend wat hij/zij nodig heeft. Het zijn alleen spelletjes/oefeningen die zouden kunnen helpen, je kunt het uitproberen en kijken of het iets is.

Wie is de Mol De Code opdracht - Bordspel

Geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar

Omschrijving:

Wie is de Mol De Code-opdracht Jij en je team zijn op een missie gestuurd om 3 belangrijke codes te kraken. Alle teamgenoten zijn in het bezit van verschillende codes en sleutels. Door samen te werken is het mogelijk om het mysterie rondom de codes op te lossen, maar wat als er één persoon is die bewust de boel loopt te saboteren? Wie kun je vertrouwen tijdens je missie en wie is de mol? 

Inhoud:

- Spelbord
- Kaarten
- Spelregels

Aanbevolen leeftijd: 12 - 99 jaar

Aantal spelers: 3 tot 6 spelers
Speeltijd: 45 minuten
Spelsoort: strategisch spel
Prijs: € 27,99

Geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar

30 Seconds Herziene Editie - Bordspel

Omschrijving:

Je speelt in teams. Een van jullie probeert binnen 30 seconden zoveel mogelijk van de 5 begrippen op een kaartje te omschrijven. Hoe meer begrippen jullie raden, des te meer velden jullie op het speelbord vooruit mogen. Een dobbelsteenworp kan daar nog verandering in brengen. Welk team bereikt als eerste de finish?
Deze nieuwe editie bevat moderne begrippen, waardoor iedereen kan meedoen! 

Inhoud:

- Spelkaarten
- Dobbelsteen
- Fiches
- Zandloper
- Spelregels

Aanbevolen leeftijd: 12 - 99 jaar

Aantal spelers: 3 tot 20 spelers
Speeltijd: 30 minuten
Spelsoort: partyspel
Prijs: € 31,99