Jessica and her verbal Dyspraxia 

0 - 2 jaar

Hieronder vindt je spelletjes/oefeningen voor de fijne motoriek wat je met je kind van 0 - 2 jaar kunt gaan doen. Als je op de afbeelding klikt, daar heb ik een link in gedaan. Dan kom je gelijk naar de website waar ze het product verkopen. Daar staat nog meer informatie en kun je het eventueel gelijk gaan bestellen.

Het is natuurlijk niet gegarandeerd dat dit ook echt je kind gaat helpen. Het is per kind verschillend wat hij/zij nodig heeft. Het zijn alleen spelletjes/oefeningen die zouden kunnen helpen, je kunt het uitproberen en kijken of het iets is.

Geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden

SES My first vingerverf - Hobbyverf - 4 kleuren - Diverse kleuren

Omschrijving:

My First is een productlijn speciaal voor de allerkleinste creatievelingen. De producten binnen deze lijn zijn ergonomisch, extreem veilig, hypoallergeen en glutenvrij.

Inhoud:

- 4 potjes vingerverf

Aanbevolen leeftijd: Vanaf 12 maanden 

Aantal spelers: Meerdere spelers
Prijs: € 8,95

Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar

Woezel & Pip Verstoppertje Spelen - Kinderspel

Omschrijving:

Beleef urenlang speelplezier met Verstoppertje Spelen. Verstop het speelfiguur ergens in de kamer, druk op het knopje en om de 10 seconden word er iets geroepen. 'Ik ben hier'!
De peuter gaat driftig op zoek, wat tot groot plezier leidt. Waar vindt hij het bekende speelfiguur? Verstoppertje spelen verveelt nooit.

Inhoud:

- 24 locatiekaartjes
- Woezel met geluid
- Spelregels

Aanbevolen leeftijd: 1 - 4 jaar
Aantal spelers: 2 tot 4 spelers
Speeltijd: 20 minuten
Spelsoort: Behendigheidsspel
Prijs: € 15,95

Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar

Nijntje Stoelendans - Kinderspel

Omschrijving:

Nijntje danst samen met haar vriendjes, dans je mee? Speel nu samen met je kind dit vrolijke en leerzame dansspel. Volg de speltechniek die past bij de leeftijd van je kind. Druk op de knop van de muziekdoos en de vrolijke nijntje muziek gaat spelen. Pak een dansopdrach en dans op de danscirkel totdat de muziek stopt. Draai de danscirkel om waar je op staat. Wat zie je op het plaatje? Dans mee met nijntje!  

Inhoud:

- Muziekdoos
- 12 danscirkels
- 6 dierenkaarten
- Spelregels

Aanbevolen leeftijd: 1 - 3 jaar

Aantal spelers: 2 tot 12 spelers
Speeltijd: 15 minuten
Spelsoort: Educatief spel
Prijs:  15,99