Jessica and her verbal dyspraxia

Tegeltje

Voor een winactie op mijn sociale media heb ik dit tegeltje helemaal zelf ontworpen met de tekst: "Het hebben van een taalontwikkelingsstoornis betekent niet: niet kunnen praten, luisteren en anderen moeten veel geduld hebben. Maar... het betekent veel warmte en liefde geven én een beetje magie". Na de winactie wilden een aantal volgers de afbeelding zelf ook graag hebben, zodat ze het uit kunnen printen en bijvoorbeeld op de kinderkamer op kunnen hangen. Daarom heb ik nu de afbeelding ook beschikbaar gesteld om hem te kunnen downloaden.


Poster

Vanaf nu kun je ook mijn eigen zelfgemaakte poster met de tekst:      "Wij hebben een taalontwikkelingsstoornis, maar dat betekent niet dat wij anders zijn door onze TOS" downloaden en als poster afdrukken. Zo kun je hem bijvoorbeeld in een lijstje doen of aan de muur ophangen.


Poster

Wat is nou precies verbale ontwikkelingsdyspraxie? Al deze vragen en nog veel meer heb ik kort samengevat op deze poster weergegeven. Bijgaand ook de link naar de poster, waar je hem kunt downloaden. Ik zou het waarderen als je de poster gaat verspreiden. Denk hierbij aan scholen, instanties zoals logopedie, fysiotherapie etc. Overal waar het van belang is dat er meer bekendheid voor TOS/ verbale ontwikkelingsdyspraxie komt.

Basisschool, VMBO, MBO


Brochure

In de brochure staat uitgebreid wat verbale ontwikkelingsdyspraxie is, welke behandeling, de kenmerken, wat je als ouder kunt gaan doen en meer informatie. Deze brochure is echt ideaal om overal mee te nemen, om bijvoorbeeld uit te gaan leggen wat je kind heeft. Alle belangrijke punten zijn in de brochure genoemd.

Basisschool, VMBO, MBO