Sportdag

19-05-2022

Sportdag vond ik altijd een van de leukste dagen die er op school waren. Je mocht lekker van alles uitproberen en je eigen gang gaan. Op de sportdag waren allemaal leuke activiteiten georganiseerd.

Zo ook het waveboarden wat in mijn tijd heel erg populair was en uiteraard wilde ik dat ook gaan uitproberen. Ik probeerde het uit, maar al snel merkte ik dat het mij niet ging lukken. Ik stond er helemaal niet bij stil dat mijn evenwicht door mijn DCD hierin een rol speelde. Uiteindelijk stopte ik er relatief snel mee en ging ik op de eenwieler verder.

In het begin vond ik het eenwieleren erg lastig, maar op den duur kreeg ik de draai eruit. Ik kon het heel goed en dat terwijl mijn evenwicht niet optimaal is. Ik vond het eenwieleren altijd erg leuk om te doen.

Mijn lievelingssport bij gym was altijd hockey. Lekker met een hockeystick een balletje zo ver mogelijk van je wegslaan en proberen in het andere goal van je tegenstander te scoren, wat wil je nog meer. Of ik er goed in was, geen idee. Maar ik vond het wel altijd erg leuk om te doen.