Jessica and her verbal dyspraxia

Mijn ervaring

In deze blogberichten lees je, mijn ervaring met het cluster 2 onderwijs. Ik vertel wat mijn mooiste herinnering aan de Tine Marcusschool was, of ik ouders zou adviseren om het kind naar het cluster 2 onderwijs te brengen of dat het toch liever met een arrangement op het reguliere onderwijs kan blijven. Dit alles en nog veel meer lees je hier!

Deze vraag heb ik al vaker gekregen en dat is natuurlijk ook heel erg begrijpelijk. Moet ik mijn kind wel of niet naar het speciale onderwijs laten gaan of kan hij of zij ook gewoon met een arrangement op het reguliere onderwijs meekomen? Zelf heb ik zowel met het speciaal onderwijs als ook met een arrangement op het reguliere onderwijs ervaring....

Op de Tine Marcusschool hadden we het thema voorleesweek. We kregen de opdracht om het verhaal van de bril af te maken. We kregen een stukje van het verhaal al op papier en moesten zelf verzinnen hoe het af zou lopen. Zelf hou ik erg van verhaaltjes maken en schrijven, ik was daarom helemaal enthousiast en begon gelijk.